A taste of the Middle East

Om oss

Vem vi är

Välkommen till Damas, en restaurang som är inspirerad av den rika och mångfacetterade matkulturen i Mellanöstern. Vårt namn härrör från den vackra syriska staden Damaskus, som är känd för sin goda mat och gästfrihet.

På Damas vill vi skapa en upplevelse för våra gäster som är både autentisk och modern. Vi använder färska och högkvalitativa ingredienser för att skapa rätter som är fulla av smak och doft, med influenser från hela Mellanöstern.

Vi tror på att mat ska vara en social upplevelse och därför har vi skapat en atmosfär som är inbjudande och avslappnad. Vår restaurang är inredd med varma färger, trädetaljer och vackra mönster som ger en känsla av autenticitet och hemtrevnad.

Vårt team består av erfarna kockar och serveringspersonal som har en passion för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Vi välkomnar dig att besöka oss för en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

Boka bord

Oavsett om du besöker oss för en romantisk middag för två eller för en festlig tillställning med vänner och familj, kommer du att känna dig som hemma hos oss!